En av våra fabriker

Svenska miljöcertifierade rengöringsmedel

North Chemical gör världen lite renare. Vi har ett av Nordens största sortiment av rengöringsmedel och underhållsprodukter till professionella användare och konsumenter. Vi tillverkar produkterna i vår egen fabrik i natursköna Rörvik. Produkterna är miljöcertifierade och utvecklade i våra egna laboratorier. Vi är en strategisk partner och utvecklar produkterna tillsammans med våra kunder.

Marknadens starkaste varumärken

North Chemical omsätter ca 130 miljoner och har 58 anställda. Idag erbjuder vi en totallösning inom rengöring – för fordon, industri, restaurang och storhushåll, livsmedel, verkstad, fartyg, lokalvård, hygien och klotter. Produkterna säljs under egna varumärken och private label.

Mål att bli marknadsledande i Norden

Målet är tydligt. North Chemical ska bli Nordens ledande leverantör på den kemtekniska marknaden. Vi ska växa med våra kunder och stärka positionen som experter på rengöringsprodukter, både inom private label och inom våra egna varumärken. Fokus ligger på miljöfrågor, kundanpassade produkter och leveranssäkerhet. Det är vår styrka.